Jau 31. oktobrī norisināsies pirmais jauniešu pilsētplānošanas forums "Runātrīga", kura laikā jauniešiem būs iespēja iesaistīties pilsētas plānošanas procesā kopā ar nozares speciālistiem. Jaunieši varēs dalīties idejās par pilsētas un tās apkaimju attīstību, piedalīties nākotnes plānošanā un stāstīt savu Rīgas stāstu. Tā būs iespēja arī uzzināt vairāk par pilsētplānošanas procesu, kā arī iegūt zināšanas no pasākuma moderatora - pilsētvides plānotaja un dizainera Jāņa Ķīnasta, iepazīties ar citiem ieinteresētiem jauniešiem un izzināt arī pašiem savas Rīgas vērtības un pērles. 

Forums notiks 31. oktobrī, Latvijas Universitātes Akadēmiskajā centrā Torņkalnā - Jelgavas ielā 1, Sinistrum auditorijā, plkst. 10.00! Piesakies pasākumam - https://ej.uz/forumsrunatriga!


Šajā pasākumā jauniešiem būs iespēja arī iesaistīties Attīstības programmas 2021.-2027. gadam veidošanā. https://www.rdpad.lv/strategija/attistibas-programma-2021-2027/

Dalība pasākumā ir bezmaksas - tiks nodrošināta ēdināšana, kā arī apliecinājums par dalību pasākumā. Pasākumu organizē Rīgas Skolēnu dome kopā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments.