Rīgas Skolēnu domei ir iniciatīva īstenot projektu "Rīgas Skolēnu forums". Ar anketas palīdzību, vēlamies sadzirdēt un apkopot Rīgas jaunatnes viedokli par mūsu ideju. Iepazīsties ar informāciju un lūgums aizpildīt anketu!

https://ej.uz/RSFanketa

Kas ir Rīgas Skolēnu forums?
Platforma, kurā ir iespējams sazināties ar jebkuru Rīgas skolas skolēnu. Tajā pastāv vairākas čatu zonas, ziņu portāls, publiski pieejams informācijas dēlis u.c. Tā ir balstīta uz Rīgas Domes serveriem un elektroniskā pasta sistēmas edu.riga.lv. 

Kādas funkcijas piemīt šai platformai?
Rīgas Skolēnu Forums funkcionēs kā tilts starp Rīgas skolām un skolēniem. Šī platforma ir rīks, kurā ir iespējams veikt pašattīstību, sadarbojoties un komunicējot ar Rīgas skolēniem. Platforma ir pamatavots, kurā skolēns var uzzināt par izglītības un skolu jaunumiem Rīgā caur ziņu portālu un citiem segmentiem. 

Kāda motivācija mums so realizēt?
Šodien, skolēnam nav iespējas sazināties ar jebkuru citu skolas skolēnu, un Rīgas Skolēnu forums būs šai problēmai risinājums. Forumā var dalīties ar idejām un piemeklēt sadarbības partnerus saviem projektiem, kā arī piesaistīt uzmanību kādam topošam projektam vai pasākumam.

Ko Tu personīgi iegūsi?
Ir iespējams atrast jaunus draugus un sarunu biedrus. Uzzināt jaunumus par dažādu skolu pasākumiem un citām aktivitātēm Rīgā. Iesaistīties Rīgas jaunatnes sabiedrībā un kopīgi padarīt Rīgu par labāku vietu. Būt daļai no vienota kopuma, šādi palīdzot apkārtējiem un sev.

https://ej.uz/RSFanketa