Izziņojam pārceltās Rīgas Skolēnu domes 19. Sasaukuma valdes vēlēšanas!

RSD pilngadības gada norūdīti esam gatavi jaunam sākumam - jaunai RSD valdei! Esam aizvadījuši savu 18. sasaukumu godam: pirmo tīklošanās pasākumu, dažādas starptautiskas sadarbības un tik daudz ko citu! Esam iemācījušies daudz jauna gan no kļūdām, gan neparastiem domu lidojumiem. Droši varam teikt, ka piedzīvots Rīgas Skolēnu domes (RSD) pilngadības cienīgs gads!

Tādēļ aicinām arī tevi atvērt nākamo lappusi RSD nākotnes noteikšanā - jaunās RSD valdes vēlēšanās!

Ja esi gatavs izaicināt sevi, paplašināt savu pieredzi un redzesloku, nepalaid garām šo iespēju un kļūsti par RSD valdes locekli. Tu vari kļūt par prezidentu, kādas daļas vadītāju, projektu koordinatoru vai lietvedi. Lai kandidētu uz vietu RSD valdē tev ir jāiesniedz pieteikums (to tu atradīsi pielikumā), CV un motivācijas vēstule. Ja vēlies kļūt par RSD prezidentu, jāiesniedz arī rekomendācijas vēstule (vismaz viena no skolas, kurā mācies). Pieteikties kandidatūrai vari līdz š.g. 6. augustam (ieskaitot), sūtot to mūsu lietvedim uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Daļu vēlēšanās piedalās attiecīgās daļas dalībnieki un 18. sasaukuma valdes locekļi.

Projektu koordinatorus ievēl visi RSD dalībnieki. Tajā pašā pasākumā varēs iepazīties arī ar RSD prezidenta amata kandidātiem un jau ievēlētajiem daļu vadītājiem.

Lietvedi ievēl līdz tam brīdim ievēlētie RSD valdes pārstāvji un esošā sasaukuma valdes locekļi.

Un galu galā prezidentu ievēl un jau ievēlētos valdes locekļus apstiprina kongress, kas ir visu Rīgas skolu skolēnu pašpārvalžu pārstāvji!

 

Pieteikšanās anketa: https://ej.uz/RSDvelesanas2020

Iepazīsties ar iekšējās kārtības noteikumiem un nolikumu šeit.

 Vēlēšanu kalendārs:

Datums

Laiks

Notikums

06.08

 

Pieteikumu iesniegšanas beigas

10.08

17:00

JFD vadītāja vēlēšanas

 

18:00

ĀSD vadītāja vēlēšanas

13.08.

17:00

Projektu koordinatoru vēlēšanas

 

 

Iepazīšanās ar prezidenta amata kandidātiem

17.08.

17.00

Lietveža vēlēšanas

11.09.

Laiks tiks precizēts

RSD 19. kongress