Februāra beigas iezīmēja patīkamu satraukumu Rīgas Skolēnu domes (RSD) dalībnieku vidū. Tika izsludinātas nākamā sasaukuma valdes vēlēšanas un sākās nostaļģiskas sarunas par aizvadītajiem pasākumiem, projektiem, sarunām un visu citu kopā paveikto 18. sasaukumā.
 
Sasaukums patiesi bija īpašs un, kā jau pilngadības gadam pienākas, nebeigsies bez jauna piedzīvojuma. Līdz ar ārkārtas stāvokļa valstī pasludināšanu, RSD valde nolēmusi sasaukumu pagarināt, jaunās valdes vēlēšanas atlikt uz augustu, taču kongresu rīkot septembra sākumā. 
Ārkārtas situācija un straujās izmaiņas skolu mācību vidē gan nav slāpējušas mūsu dalībnieku vēlmi darīt un mainīt. Visas sapulces un sēdes norisinās tiešsaistes vidē. Tuvākajai nākotnē plānotajiem projektiem un pasākumiem mainījām norises datumus. Ticam, ka tas tikai uz labu - pasākumi būs pārdomātāki, rūpīgāk izplānoti un publika projektu izslāpušāka.
Sociālās distancēšanās laikā jaunus apgriezienus ieguvis arī mūsu Instagram konts. Tur katru dienu RSD dalībnieki dalās ar savu pašizolēšanās ikdienu, lai iedvesmotu jauniešus pavadīt laiku mājās nedaudz produktīvāk nekā tas ierasts parastu brīvdienu laikā. Pieseko mūsu Instagram kontam arī tu - @rsdlv !
 
Rīgas Skolēnu domes dalībnieki aicina visus būt uzmanīgus un pārdomāt katras rīcības sekas, kā arī vēl jums visiem produktīvu un drošu šo visnotaļ saspringto laiku! Kopā mēs varam daudz!