Kā attīstīt savas pašpārvaldes darbu? Ko pašpārvalde nozīmē un kādas ir tās darbības jomas? Kā "pacelt pašpārvaldi jaunā līmenī"? Lai dotu iespēju iedziļināties un uzlabot pašpārvalžu darbu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments
kopā ar Rīgas Skolēnu domi piedāvā pavisam jaunu un aizraujošu iespēju — interaktīvu mācību kursu skolēnu pašpārvalžu dalībniekiem un konsultantiem "Pašpārvalžu laboratorija".
 
Izveido komandu (2-3 pašpārvaldes pārstāvji un konsultants/-e) un līdz 12. februārim piesakies, aizpildot pieteikuma anketu: ej.uz/pasparvalzu_laboratorija.
 
Mācību kursā iekļautas piecas nodarbības tiešsaistē no 17. februāra līdz 30. aprīlim. Plānotie mācību datumi ir 17.02., 03.03., 31.03., 14.04., 28.04.2021. Mācības ir ne tikai saplānotas atbilstoši pašpārvaldes darbības jomām — mācības tiks balstītas arī uz citām dalībnieku vajadzībām, interesēm un izvēlētām tēmām. Programma šeit: ej.uz/laboratorija_programma.
Dalība mācībās ir iespēja izmēģināt praktiskus rīkus un metodes, uzzināt vairāk par citu pieredzi, mācīties izteikt viedokli un pārstāvēt citus skolēnus un vēl!
Jautājumu gadījumā vērsies pie jaunatnes darbinieces darbā ar skolēnu pašpārvaldēm Brigitas Mednes, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..