Izsludinām Rīgas Skolēnu domes (RSD) 21. sasaukuma valdes vēlēšanas!


Šis, 20. sasaukms, ir bijis krāšņiem notikumiem un daudz mācībām pilns, kas, iespējams, ir iemesls, kādēļ esam vēl motivētāki turpināt celt jauniešu balsis caur Rīgas Skolēnu domi!

Aicinām arī tevi palaist jaunā sasaukuma panākumu raķeti gaisā un piedalīties RSD nākotnes noteikšanā - jaunās valdes vēlēšanās!

Ja tev ir iniciatīva, vēlme paplašināt savu pieredzi un redzesloku, nepalaid garām šo iespēju un kļūsti par RSD valdes locekli. Tu vari kļūt par prezidentu, viceprezidentu, kādas daļas vadītāju, padomnieku juridiskajā un finanšu jomā vai lietvedi. Lai kandidētu uz vietu RSD valdē tev ir jāiesniedz pieteikums (to tu atradīsi pielikumā), CV un motivācijas vēstule. Ja vēlies kļūt par RSD prezidentu, jāiesniedz arī rekomendācijas vēstule (vismaz viena no skolas, kurā mācies). 

Pieteikties kandidatūrai vari līdz š.g. 4. aprīlim, sūtot to mūsu lietvedei uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Rūpīgi iepazīsties arī ar vēlēšanu datumiem, lai nenokavētu savējās! Tās visas šogad kombinēti - klātienē kandidāti un balsstiesīgie, (pēc vajadzības) attālināti pārējie RSD dalībnieki.

Daļu vēlēšanās (11.04.)  piedalās attiecīgās daļas dalībnieki un 20. sasaukuma valdes locekļi. Padomnieku juridiskajā un finanšu jomā ievēl visi RSD dalībnieki kopsapulcē (25. aprīlī), kurā varēs iepazīties arī ar RSD prezidenta amata kandidātiem un jau ievēlētajiem daļu vadītājiem. Lietvedi ievēlēsim tajā pašā kopsapulcē, bet balsstiesības būs līdz tam brīdim ievēlētajiem RSD valdes pārstāvjiem un esošā sasaukuma valdes locekļiem.

Galu galā prezidentu ievēl un jau ievēlētos valdes locekļus apstiprina 21. kongress (29. aprīlī), kur piedalās visi Rīgas skolu pārstāvji!

 

 

Pieteikšanās anketa: https://ej.uz/21sasaukums

Iepazīsties ar iekšējās kārtības noteikumiem un nolikumu: šeit

Datums

Laiks

Notikums

11.04.

17:30

Daļu vadītāju vēlēšanas

18.04.

17:30

Padomnieka juridiskajā un finanšu jomā vēlēšanas

 

 

Iepazīšanās ar prezidenta amata kandidātiem, Lietveža vēlēšanas

29.04.

16:00

RSD 21. kongress