Šodienas straujais dzīves ritms un nepārtrauktās prasības rada nepieciešamību pēc efektīvas laika pārvaldības. Tāpēc šī gada 22.marta rīkotā semināra galvenais mērķis bija veicināt skolēnu zināšanas un prasmes laika plānošanā, apvienojot ikdienas pienākumus un brīvā laika aktivitātes.

Seminārā jaunieši iepazinās ne tikai ar laika menedžmenta trikiem, bet tas ļāva vieņiem arī aizdomāties par iemesliem sava laika plānošanai un pārvaldīšanai. Piemēram, sekojot līdzi savam laikam un kam tas tiek veltīts, var izvirzīt un ar lielāku iespējamību sasniegt savus akadēmiskos un cita veida mērķus, piedalīties vairākos pasākumos, kā arī veidot veiksmīgāku un mierpilnāku nākotni.

Noslēgumā dalībniekiem bija iespēja saņem personisku atsauksmi un ieteikumus no pašizaugsmes treneres, kā arī sniegt savas atsauksmes par semināra saturu un noderīgumu. Tas nodrošināja, ka katrs dalībnieks atstāj semināru ar skaidru redzējumu par to, kā uzlabot savu laika pārvaldību un palielināt savu produktivitāti, izmantojot iegūtās zināšanas un prasmes.

Paldies pašizaugsmes trenerei, dzīves panākumu koučam, interviju raidījuma “Uzdrīkstēties vairāk”, “Randiņš ar kouču” vadītājai Laurai Prusakovai par semināra novadīšanu.