Rīgas Skolēnu dome (RSD) sūta pavasarīgus sveicienus! Līdz ar pavasari izsludinām arī mūsu 20. kongresu, kas norisināsies 29. aprīlī plkst. 15.00 platformā Zoom. Esam aizvadījuši īsāko sasaukumu RSD vēsturē, tomēr tas bijis darbīgs un neordināriem projektiem pilns!

Rīgas Skolēnu domes pamats ir Rīgas skolu skolēni, un tieši šī iemesla dēļ skolēnu pārstāvji ir tie, kam pieder gala vārds RSD valdes veidošanā un galveno procesu vadībā. Kongresā, kā jau ierasts, būs iespēja atskatīties uz paveikto sasaukuma laikā, apstiprināt RSD jauno valdi, kuru iekšējās vēlēšanas jau būs notikušas aprīļa laikā, un uzdot jautājumus, pārbaudīt un galu galā ievēlēt prezidentu un viceprezidentu nākamajam sasaukumam! Šogad gan aicinām tikai vienu pārstāvi no skolas (RSD 19. sasaukuma valdes locekļus un 20. sasaukuma valdes locekļu kandidātus neskaitot), lai varam nodrošināt godīgas vēlēšanas!

Kongresam vari pieteikties šeit: ej.uz/kongress20 ! Tāpat visiem jaunumiem un aktualitātēm vari sekot, nospiežot “going” šeit!

Ja nu rodas kāds jautājums raksti mums sociālajos tīklos vai uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.! Uz tikšanos jau pavisam drīz!